Departamentul pentru Armamente Centenarul Primului Război Mondial

Comunicat 14 din 2018-09-27

Marți, 25 septembrie 2018, a avut loc prima ediție „PatriotFest Forum”, eveniment organizat de MApN, MAI, SRI, STS, SPP în parteneriat cu asociația New Strategy Center, care s-a desfășurat la palatul Cercul Militar Național, București.
Manifestarea a reunit experți din partea organizatorilor, prieteni ai concursului de inovare, premiați în cadrul ediției PatriotFest 2017, precum și concurenți înscriși în ediția PatriotFest 2018.
În cadrul evenimentului s-au dezbătut subiecte referitoare la organizarea PatriotFest 2018 precum categoriile de concurs și criterii de departajare ale proiectelor, cât și subiecte cu privire la domeniile de inovare de interes pentru NATO și surse de finanțare disponibile la nivelul UE.
Dezbaterea a avut ca rezultat evidențierea de soluții concrete de facilitare a dialogului pe diverse axe profesionale în comunitatea PatriotFest, de organizare a întâlnirilor online și offline în vederea consolidării ideilor selectate la fiecare ediție a concursului și de punere a acestora în practică.

Evenimente

  • Ministrul apărării naționale, Mihai Fifor, la ceremonia de deschidere a anului universitar de la Academia Tehnică Militară „Ferdinand I”
    Ministrul apărării naționale, Mihai Fifor, la cere...
  • FESTIVITATEA DE ÎNAINTARE ÎN PRIMUL GRAD DE OFIȚER ȘI DE ABSOLVIRE A PROMOȚIEI 2018 ”CENTENARUL MARII UNIRI” DIN CADRUL ACADEMIEI TEHNICE MILITARE ”FERDINAND I”
    Aspecte de la festivitatea de înaintare în primul ...
  • Expoziţia internaţională dedicată industriei aeronautice, apărării, securităţii naţionale şi securităţii private – Black Sea Defense and Aerospace - BSDA 2018
    În cea de-a treia zi a BDSA 2018, ministrul apărăr...
Go to top