Departamentul pentru Armamente Centenarul Primului Război Mondial

Comunicat 4 din 2019-04-04

În perioada 31 martie – 3 aprilie, s-a desfășurat Sesiunea Comitetului Tehnic Mixt româno-israelian de cooperare în domeniul tehnico-militar, la Tel Aviv, Israel.

Delegaţia Ministerului Apărării Naţionale, condusă de secretarul de stat pentru armamente, Andrei Ignat, a analizat, împreună cu reprezentanţii Ministerului Apărării din Israel, stadiul derulării activităţilor din „Planul de cooperare tehnico-militară pentru anul 2018”.

De asemenea, cele două delegații au purtat discuții pentru identificarea posibilităților de dezvoltare a cooperării bilaterale și au semnat „Planul de cooperare tehnico-militară pentru anul 2019”.

În acest sens, secretarul de stat pentru armamente a solicitat detalii cu privire la modalităţile de sprijinire a operatorilor economici autohtoni de către SIBAT (Organismul de import-export care funcţionează în cadrul Ministerului Apărării al Statului Israel şi sprijină cooperarea în domeniul apărării).

Pe parcursul vizitei oficiale, delegația română, a efectuat și vizite de documentare, la companii de profil autohtone, care au relații comerciale cu Ministerului Apărării Naționale.

Galerie de imagini

 • JW_PLG_SIG_CLICK_TO_ENLARGE 1.jpg

  Aspect de la eveniment

Evenimente

 • 70 DE ANI DE EXCELENŢĂ ÎN ÎNVĂŢĂMÂNTUL POLITEHNIC MILITAR
  Academia Tehnică Militară „Ferdinand I” a sărbător...
 • Ceremonie la M.Ap.N. cu prilejul împlinirii a 15 ani de la aderarea României la NATO și 70 de ani de la înființarea Alianței Nord-Atlantice
  Sediul Ministerului Apărării Naționale a fost desc...
 • Ministrul apărării naționale, Mihai Fifor, la ceremonia de deschidere a anului universitar de la Academia Tehnică Militară „Ferdinand I”
  Ministrul apărării naționale, Mihai Fifor, la cere...
Go to top