Imprimă această pagină

Comunicat 4 din 2019-04-04

În perioada 31 martie – 3 aprilie, s-a desfășurat Sesiunea Comitetului Tehnic Mixt româno-israelian de cooperare în domeniul tehnico-militar, la Tel Aviv, Israel.

Delegaţia Ministerului Apărării Naţionale, condusă de secretarul de stat pentru armamente, Andrei Ignat, a analizat, împreună cu reprezentanţii Ministerului Apărării din Israel, stadiul derulării activităţilor din „Planul de cooperare tehnico-militară pentru anul 2018”.

De asemenea, cele două delegații au purtat discuții pentru identificarea posibilităților de dezvoltare a cooperării bilaterale și au semnat „Planul de cooperare tehnico-militară pentru anul 2019”.

În acest sens, secretarul de stat pentru armamente a solicitat detalii cu privire la modalităţile de sprijinire a operatorilor economici autohtoni de către SIBAT (Organismul de import-export care funcţionează în cadrul Ministerului Apărării al Statului Israel şi sprijină cooperarea în domeniul apărării).

Pe parcursul vizitei oficiale, delegația română, a efectuat și vizite de documentare, la companii de profil autohtone, care au relații comerciale cu Ministerului Apărării Naționale.

Galerie de imagini