Departamentul pentru Armamente

Comunicat 32 din 2017-09-12

Luni, 11 septembrie, locţiitorul şefului Departamentului pentru armamente, generalul de brigadă dr. ing. Ionel Loţan, a primit, la sediul instituţiei militare, delegaţia Ministerului Apărării Naţionale din Republica Populară Chineză, condusă de directorul adjunct al Comisiei pentru ştiinţă şi tehnologie din Comisia militară centrală, generalul-locotenent Xin Yi.

La activitatea a participat o delegaţie de specialişti din cadrul Departamentului pentru armamente, alături de reprezentanţi ai Academiei Tehnice Militare şi Agenţiei de Cercetare pentru Tehnică şi Tehnologii Militare.

Agenda întâlnirii a cuprins o prezentare a competenţelor, responsabilităţilor şi organizării Departamentului pentru armamente şi discuţii pe subiecte de interes precum cercetarea ştiinţifică şi învăţământul tehnic militar.

La finalul discuţiilor, generalul de brigadă dr. ing. Ionel Loţan a declarat că în virtutea bunelor relaţii dintre cele două ministere, este deschis pentru cooperarea în domeniile de competenţă ale Departamentului pentru armamente - învăţământ militar ingineresc şi cercetare ştiinţifică.

Galerie de imagini

 • JW_PLG_SIG_CLICK_TO_ENLARGE 1.JPG

  Aspect de la eveniment

Evenimente

 • FESTIVITATEA DEPUNERII JURĂMÂNTULUI MILITAR
  Locțiitorul șefului Departamentului pentru armamen...
 • LANSARE COMPETIȚIE PATRIOT FEST
  Secretarul de stat pentru armamente, Gabriel-Benia...
 • Ceremonia deschiderii anului universitar de la Academia Tehnică Militară
  Ministrul apărării naționale la ceremonia deschide...
Go to top