Departamentul pentru Armamente Centenarul Primului Război Mondial

Comunicat 6 din 2018-04-12

La sediul Departamentului pentru armamente a avut loc miercuri, 11 aprilie, Sesiunea Comitetului Tehnic Mixt româno – israelian.
Pe parcursul activităţii, care a avut ca subiect principal cooperarea în domeniul tehnico-militar, delegația Ministerului Apărării Naţionale, condusă de locțiitorul şefului Departamentului pentru armamente, colonel dr.ing. Dumitru Ruicu, împreună cu delegația Departamentului de Cooperare Internațională în Domeniul Industriei de Apărare din Ministerul israelian al Apărării, condusă de Uri Resnick, au convenit și semnat Planul de cooperare industrială pentru anul 2018, în conformitate cu necesitățile de apărare ale Armatei României.

Evenimente

  • Ministrul apărării naționale, Mihai Fifor, la ceremonia de deschidere a anului universitar de la Academia Tehnică Militară „Ferdinand I”
    Ministrul apărării naționale, Mihai Fifor, la cere...
  • FESTIVITATEA DE ÎNAINTARE ÎN PRIMUL GRAD DE OFIȚER ȘI DE ABSOLVIRE A PROMOȚIEI 2018 ”CENTENARUL MARII UNIRI” DIN CADRUL ACADEMIEI TEHNICE MILITARE ”FERDINAND I”
    Aspecte de la festivitatea de înaintare în primul ...
  • Expoziţia internaţională dedicată industriei aeronautice, apărării, securităţii naţionale şi securităţii private – Black Sea Defense and Aerospace - BSDA 2018
    În cea de-a treia zi a BDSA 2018, ministrul apărăr...
Go to top