Departamentul pentru Armamente Centenarul Primului Război Mondial

Ceremonie la M.Ap.N. cu prilejul împlinirii a 15 ani de la aderarea României la NATO și 70 de ani de la înființarea Alianței Nord-Atlantice

Data: Duminică, 07 Aprilie 2019

Sediul Ministerului Apărării Naționale a fost deschis publicului duminică, 7 aprilie, cu prilejul împlinirii a 15 ani de la aderarea României la NATO și 70 de ani de la înființarea Alianței Nord-Atlantice.

Astfel, începând de la ora 9.00, reprezentanții presei au putut asista la ceremonia militară dedicată evenimentului.
Accesul publicului larg a fost permis începând cu ora 11.00, în cadrul Zilei Porților Deschise, eveniment în cadrul căruia vizitatorii au putut asista la un exerciţiu de mânuire a armamentului executat de militarii Brigăzii 30 Gardă "Mihai Viteazul", au putut vizita o expoziţie de tehnică militară, expoziţii tematice, dar și câteva săli emblematice ale clădirii Ministerului Apărării Naționale.
Totodată, au fost organizate standuri de prezentare ale Clubului Sportiv al Armatei „Steaua”, Editurii Militare, dar și standuri de inventică și tehnologii militare.

Galerie de imagini

 • JW_PLG_SIG_CLICK_TO_ENLARGE 9W2A0036.JPG

  Aspect de la eveniment

Evenimente

 • CEREMONIA DE ABSOLVIRE A PROMOŢIEI ACADEMIEI TEHNICE MILITARE „FERDINAND I” - „NICOLAE BĂLCESCU 200”-
  Vineri, 26 iulie 2019, s-a desfășurat ceremonia mi...
 • 70 DE ANI DE EXCELENŢĂ ÎN ÎNVĂŢĂMÂNTUL POLITEHNIC MILITAR
  Academia Tehnică Militară „Ferdinand I” a sărbător...
 • Ceremonie la M.Ap.N. cu prilejul împlinirii a 15 ani de la aderarea României la NATO și 70 de ani de la înființarea Alianței Nord-Atlantice
  Sediul Ministerului Apărării Naționale a fost desc...
Go to top