Departamentul pentru Armamente Centenarul Primului Război Mondial
  • Ce browser pot folosi pentru a vizualiza corect site-ul Departamentului pentru armamente ?

Acest site este optimizat pentru o rezoluţie a ecranului de 1024x768 şi recomandăm utilizarea următoarelor browsere: Internet Explorer 7, Mozilla Firefox 3.6, Google Chrome 17, Opera 11.6, Apple Safari 5 sau versiuni mai noi ale acestora. 

  • Cum pot deschide/ vizualiza un fişier de tip 'pdf' ?

Pentru a putea accesa fişiere de tip 'pdf' trebuie să aveţi pre-instalat programului Adobe Reader, acesta poate fi descărcat gratuit de pe site-ul Adobe.

  • De ce nu pot vizualiza corect anumite elemente din cadrul site-ului ?

O parte din paginile site-ului utilizează module JavaScript. Pentru a beneficia de toate funcţionalităţile oferite de site asiguraţi-vă că browser-ul dumneavoastră are opţiunea JavaScript activată.

  • Ce este un feed RSS şi cum îl utilizez ?

Un feed RSS furnizează un conţinut, actualizat frecvent, publicat pe un site web.

Pe site-ul Departamentului pentru armamente unele pagini au, în partea dreaptă sus, un link dedicat pentru utilizarea feed-urilor RSS. Pentru utilizarea acestora este necesară o aplicaţie de tip agregator RSS sau cu suport RSS (de exemplu: Microsoft Outlook, Mozilla Thunderbird, Claws Mail, Zimbra, Zune).

După configurarea unei astfel de aplicaţii se efectuează click pe iconiţa RSS şi se va alege aplicaţia care să supravegheze canalul respectiv. Verificând aplicaţia, veţi fi ţinut la curent cu cele mai noi materiale publicate în secţiunea respectivă.

  • Cum pot imprima conţinutul unei pagini web fără meniuri sau coloane laterale ? 

Fiecare pagină are, în partea dreapta sus, un link dedicat pentru tipărire, care va deschide fereastra standard "print" a sistemului de operare. Pentru utilizarea acestei funcţii este necesar ca browser-ul dumneavoastră să aibă opţiunea JavaScript activată. Pagina generată pentru print este formatată special şi nu conţine meniurile website-ului sau coloanele laterale. 

Go to top