Obţinerea dreptului de fabricaţie pe bază de contract pentru prototipurile dezvoltate de unităţile de cercetare-dezvoltare din MApN

Comunicatul nr. 10 din 13-04-2020

Pe perioada instituirii stării de urgenţă pe teritoriul României, operatorii economici din industria naţională de apărare, înscrişi în “Registrul unic al operatorilor economici şi al capacităţilor de producţie şi/sau servicii pentru apărare”, pot obţine, printr-o solicitare scrisă, dreptul de fabricaţie pe bază de contract, potrivit dispoziţiilor "Legii nr. 232/2016 privind industria naţională de apărare, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative", pentru prototipurile dezvoltate de unităţile de cercetare-dezvoltare din MApN (precum sistemul de izolare şi transport al personalului contaminat cu agenţi biologici – BIOEVAC sau modulul pentru izolarea personalului contaminat cu agenţi biologici – BIOSAFE, etc.) care pot veni exclusiv în sprijinul autorităţilor în vederea limitării răspândirii COVID-19.

Persoana de contact: cpt. cdor Marian VATAVU din cadrul Departamentului pentru armamente, tel. 021/319.58.58, int. 2287, mobil: 0741.045.629.